Nieuwe keramische pannen aanschaffen

Gaan jouw huidige pannen al een tijdje mee en zijn ze nodig toe aan vervanging? Of wil je simpelweg nieuwe pannen aanschaffen omdat je gezonder wilt gaan koken? Dan bieden de kwalitatief hoogwaardige keramische pannen in allebei de gevallen uitkomst. Het maakt niet uit welke warmtebron je gebruikt of welke afmeting de pan moet zijn. Het aanbod keramische pannen is groot en divers. Hierdoor kun je altijd een geschikte keramische pan vinden. 

Keramisch koken: duurzaam en gezond

Steeds meer mensen vervangen hun oude pannen door keramische pannen. Maar wat is daar toch de reden voor? Waarom is keramisch koken zo in trek? Bij veel pannen komen er tijdens het koken giftige stoffen vrij. Bij keramische pannen is dit niet het geval. De keramische pannen beschikken over een keramische antiaanbaklaag. Deze antiaanbaklaag zorgt ervoor dat er geen giftige stoffen kunnen vrijkomen. Je kunt dan ook met recht stellen dat keramisch koken gezond is. Daarnaast zijn de keramische pannen duurzaam voor het milieu. De keramische antiaanbaklaag is namelijk gemaakt van gerecyclede materialen. Dus ben je op zoek naar een nieuwe koekenpan? Kies dan voor een koekenpan keramisch. Dit is een gezonde en bovendien duurzame keuze. 

Gerechten in een keramische wok bereiden

Tijdens het koken maakt men doorgaans gebruik van allerlei verschillende soorten pannen. Zo wordt een stukje vlees vaak gebakken in een koekenpan. Maar een kruidige curry met verse groenten wordt daarentegen meestal bereid in een wok. Het is dan ook de wok die naast de koekenpan in steeds meer keukens wordt gebruikt. In de wok kunnen dankzij de hoge opstaande randen veel ingrediënten in een keer worden bereid. Ben jij iemand die graag noedels, curries en overige eenpansgerechten met groentes bereidt? Schaf hiervoor dan een wokpan keramisch aan. Want ook voor het wokken geldt dat een keramische pan de meest gezonde en duurzame keuze is. 

Voor elk fornuis een passende pan

Ben jij voornemens om over te stappen op keramisch koken? Maar weet je niet goed voor welke keramische pan je moet kiezen? Geen zorgen! Er is altijd een passende pan te vinden. De verkrijgbare keramische pannen zijn namelijk geschikt voor alle warmtebronnen. Het maakt dus niet uit of je op een inductieplaat of elektrisch kookt. Bovendien maakt het niet uit hoe groot jouw fornuis is. Je kunt de keramische pannen namelijk in tal van verschillende afmetingen verkrijgen. Vind je het plezierig dat jouw pannen kunnen worden afgedekt met bijpassende deksels? Dan is ook dat geen enkel probleem. De keramische pannen zijn in verschillende afmetingen, uitvoeringen en designs verkrijgbaar. Voor welke keramische pannen kies jij?

Aanbevolen Artikelen